Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
MYENERGI

Myenergi app: Houd eenvoudig je verbruik bij

Myenergi app

Maakt u al gebruik van de myenergi app? Dankzij de app profiteert u nog meer van uw energiebesparende producten. Ontdek de voordelen en extra functies van de myenergi app in deze gids, of download direct de app in de Google Play Store of Apple App Store.

Wat kan ik met de myenergi app doen?

De myenergi app is gemaakt om u als gebruiker te helpen bij het efficiënter besparen van energie en geld met onze producten. Nadat u de app heeft geïnstalleerd op uw telefoon, kunt u bijhouden hoeveel energie u bespaart en gebruikt via uw eigen eco-slimme EV lader zappi en ec0-slimme energie-omleider eddi.

Hoe werkt de app samen met andere myenergi producten?

De app werkt perfect samen met onze hub om uw myenergi producten overal ter wereld op afstand te bedienen en bewaken. Met de hub kunt u firmware-updates uitvoeren om uw myenergi-producten uitgerust te houden met de nieuwste functies in deze snel evoluerende branche.

Hoe krijg ik de myenergi app?

U kunt de myenergi app eenvoudig downloaden via de Google Play Store of de Apple App Store. In het Engels was de app al langere tijd beschikbaar, maar sinds kort zijn ook de meest recente ontwikkelingen doorgevoerd in de Nederlandstalige versie. Klik op de link hieronder om de app direct te downloaden:
Download de app via de Google Play (Android) Store.
Download de app via de App Store (Apple/IOS).

Hoe werkt de app?

Wanneer u de myenergi app heeft gedownload, hoeft u alleen nog maar de locatie van je myenergi producten toe te voegen. Dit kan u alleen doen voor geregistreerde locaties, zoals uw huis, werkplaats, etc.. Weet u niet zeker of uw locatie is geregistreerd? Geen probleem. Kijk eenvoudig naar de kleuren van het LED licht op uw hub:

  • Rood: Dit betekent dat uw apparaat nog niet is verbonden met uw router. Maak verbinding met uw router en koppel uw hub met uw andere myenergi apparaten.
  • Blauw: Als het LED lampje blauw is, dan betekent het dat uw locatie is verbonden met de router maar nog niet is geregistreerd. U kunt de locatie registeren door de simpele stappenplan dat u ziet tijdens het openen van de myenergi app te volgen.
  • Groen: Gefeliciteerd, de locatie is al geregistreerd. Klik op ‘Verbind deze locatie welke al geregistreerd is’ in de app en u bent klaar om te gaan.


Heeft u vragen over de myenergi app of onze producten? Neem gerust contact op met ons groene team en we helpen u graag!

myenergi