Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
MYENERGI

Voordelen van uw elektrische auto thuis laden

Elektrische auto thuis laden met slimme EV lader zappi

Het is natuurlijk erg gemakkelijk om uw elektrische auto naast de deur te parkeren en gelijk te kunnen laden voor uw volgende rit. Maar wist u dat uw elektrische auto thuis laden nog meer voordelen heeft?

Goedkoop laden

Een elektrische auto thuis laden met behulp van een laadpaal of wallbox is de voordeligste manier van laden. Het tarief dat u thuis betaalt aan energie is vaak stukken lager dan wat u zou betalen bij een publieke laadpaal. Uniek aan onze slimme EV-lader zappi is dat het systeem zodanig kan worden ingesteld dat het gaat laden op de voor u voordeligste momenten. Maakt u gebruik van flexibele energietarieven? Zappi houdt 24/7 de energieprijzen in de gaten en weet dus precies wanneer u het goedkoopst kan laden.

Gratis rijden met uw zonne-energie

Heeft u zonnepanelen en wekt u dus uw eigen stroom op? Zappi kan eenvoudig optimaal gebruik maken van deze stroom om uw elektrische auto te laden. Wanneer u uw elektrische auto thuis gaat laden met uw eigen stroom kunt u ‘gratis’ rijden. U betaalt natuurlijk wel voor de aanschaf van de zonnepanelen, maar de stroom is gratis. Zo rijdt u dus nog voordeliger.

Altijd een plek

Met een laadpaal aan huis hoeft u nooit meer te zoeken naar een plek om uw elektrische auto te laden of te wachten bij een laadstation. U parkeert uw auto en verbindt de oplader met uw laadpaal. Bij zappi kunt u aangeven wanneer u wilt dat de auto weer volgeladen is. Een van de grootste voordelen van uw elektrische auto thuis laden is dat u weinig omkijken heeft naar het laadproces. U hoeft niet te wachten en kunt in de ochtend meteen weer in de auto stappen om naar uw werk te rijden.
Meer weten over onze slimme EV-lader zappi? Neem contact met ons op.

myenergi