Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
MYENERGI

Harvi: Volledige controle over uw energieverbruik

harvi - controle over uw energieverbruik

Stel u eens voor: U heeft zojuist een systeem geïnstalleerd waarmee u zelf opgewekte energie voor eigen gebruik kan inzetten en uw ecologische voetafdruk omlaag kan brengen. En wat dan? Natuurlijk wil u weten hoeveel energie en geld u bespaart! Maar hoe doet u dat? Zeg hallo tegen harvi. Met dit slimme apparaat krijgt u controle over uw energieverbruik en kunt u uw inspanningen voor een betere planeet meten.

Wat is harvi?

harvi is een slim apparaat dat het mogelijk maakt om EV-lader zappi en energie-omleider eddi te installeren zonder een bedrade CT-klem. Het is een zelfvoedende draadloze sensor, een onmisbaar onderdeel van het installatieproces dat tijd én geld bespaart. U heeft geen lelijke bedrading meer nodig in uw interieur en kunt eenvoudig controle over uw energieverbruik krijgen. Dankzij dit apparaat installeert u de myenergi producten zonder bedrade CT-klem.
Jordan Brompton, onze medeoprichter en Sales Director, vertelt: “Harvi is de reden waarom al onze producten zo goed samenwerken. Er is niemand anders op de markt die zo’n totaaloplossing voor uw energie in huis biedt als wij.”

Hoe werkt het?

harvi oogst energie en gebruikt het om het meetsignaal naar de zappi of eddi te sturen. Door middel van een sensor tussen uw meterkast en de elektriciteitsmeter, is het apparaat in staat om informatie te importeren en exporteren naar bestuurssystemen zonder dat er batterijen of draden nodig zijn.
“Harvi kan signalen naar uw producten sturen om aan te geven welke richting de energie op gaat, en hoeveel u gebruikt. Dit kan het apparaat doen puur op basis van het krachtveld rondom de kabel”, zegt Jordan. “Het oogst daarna energie om zichzelf op te laden.”
De metingen zijn extreem snel en accuraat. Het geeft u controle over uw energieverbruik, zoals:

  • Hoeveel energie u bespaart
  • Hoeveel energie u verbruikt
  • Waar uw energie naartoe gaat

Controle over uw energieverbruik

“Als u zonnepanelen heeft en een eddi, zappi en harvi installeert, kunt u de stroom in uw huis volledig controleren. Zo kunt u bijvoorbeeld ofwel uw woning voorzien van warm water of de energie gebruik om uw auto op te laden”, vertelt Jordan. “Wanneer u gebruikt maakt van een thuisaccu, kunnen we ervoor zorgen dat de stroom eerst naar uw accu gaat en vervolgens pas naar onze producten. U kan dan zien wat de accu aan het doen is in onze app.”
Door onze verschillende producten te combineren, heb je volledige controle over uw energieverbruik. Wilt u meer weten over de myenergi producten? Kijk dan eens op deze pagina’s:

Voordelen van het gebruik van harvi

Naast dat u precies kan meten waar uw energie heen gaat en daarmee kan besparen, heeft harvi nog meer voordelen. Het apparaat is enorm veelzijdig en maakt de installatie van onze producten heel eenvoudig. Het apparaat kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden om er gemakkelijk bij te kunnen.
Wilt u meerdere energie-apparaten gaan installeren over een grote ruimte? U kunt verschillende harvi’s met elkaar laten samenwerken.

Wat zeggen klanten?

Natuurlijk vertellen wij u graag over harvi en zijn vele voordelen, maar ook onze klanten delen graag hun mening:
Hans Harskamp zegt “Ik ben erg tevreden over zappi en harvi. Wat een fantastische elektrische producten! Myenergi geeft goed en snel advies.” Ewan McLaren beschrijft het apparaat als “een fantastisch product”, terwijl B.D. Smith zegt “Uitstekend apparaat. Harvi verstuurt betrouwbare informatie naar eddi die bij ons verstopt zit onder de vloer van de eerste verdieping”.

Ontdek het zelf

“Onze klanten zijn slimme, trouwe fans van onze producten en helpen ons harvi wereldwijd bekend te maken”, zegt Jordan. Wil u zelf harvi toepassen in uw woning?

myenergi