Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
MYENERGI

Sparki en de reis naar de Aarde | Ons nieuwe kinderboek

Voordelen van hernieuwbare energie, sparki

Het kinderboek Sparki is klaar! Trots willen wij delen dat we bij myenergi een eigen kinderboek hebben gemaakt, met dank aan onze medeoprichter en moeder Jordan. De groene alien Sparki gaat op een groene reis naar de aarde. Jordan vertelt erover: “Het is mijn missie om de volgende generatie te leren over hernieuwbare energie en elektrificatie. Dit boek is daarin het perfecte cadeau voor je kleine eco-strijder die de toekomst van onze planeet zal bepalen”.

Wie is Sparki?

Sparki is een vriendelijke, groene alien die op een verre planeet in een ander melkwegstelsel woont. Zijn thuisplaneet is niet alleen mooi, maar ook vredig. Als hij blij is, wordt zijn buik een felroze kleur. Dat geeft het ruimteschip kracht. Wat maakt hem dan blij? Leren over zijn favoriete planeet: de Aarde. U kan zich vast wel voorstellen hoe blij hij is dat hij onze planeet mag bezoeken tijdens een intergalactische reis. 
Wanneer de vrolijke alien op aarde aankomt, is hij onder de indruk van de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Maar hij ziet ook dat we wat achterlopen op zijn eigen planeet als het gaat om duurzaamheid en hernieuwbare energie. Daarmee begint zijn eerste avontuur in deze myenergi kinderboekenserie. Jordan vertelt: “Toen we het personage hadden gemaakt, zag ik meteen een verhaal om hem heen ontwikkelen. Kinderen leren over het opwekken van groene energie en het laden van elektrische auto’s is zo belangrijk. We hebben de kracht van de wind, zon en oceaan allemaal beschikbaar, dus waarom gebruiken we dat niet? Dat is wat ik kinderen probeer te leren.”

Bestel jouw exemplaar!

‘Sparki en de reis naar de Aarde’ – het eerste boek in de Sparki series – is nu beschikbaar! Volg Sparki samen met uw kinderen op zijn avontuur door hier uw exemplaar te kopen.

myenergi